Etiketter

, , , , , , , ,

CM_ms_ASD_310x310

Beskrivning:

Cicamed ASD 3-in-1 är en trippelverkande punktbehandling som snabbt och effektivt reducerar finnar samt motverkar ärr och missfärgningar i samma behandling. Med sin snabbverkande formulering kan Cicamed ASD 3-in-1 snabbt och synbart reducera orenheter, dämpa rodnad och motverka märken efter finnar. Cicamed ASD 3-in-1 verkar dessutom förebyggande mot nya utbrott. Man kan få finnar i alla åldrar, men det är vanligast i tonåren i samband med ökad talgproduktion och mer hormoner. Dessutom orsakar finnar sekundära skador i form av ärr och missfärgningar som kan bli permanenta märken eller väldigt svåra att bli av med. Anledningarna till finnar är många. Det kan vara hormonellt eller genetiskt. Finnar bildas när talgkörtelmynningarna täpps till.

Behandlingsresultat:

  • Reducerar effektivt finnar och rodnad.
  • Snabbverkande för att synligt reducera storlek och rodnad på orenheter.
  • Verkar förebyggande mot ärr och skapar en gynnsam miljö för läkning för mer diskreta ärr.
  • Motverkar och reducerar missfärgningar.
  • Formulerad med ett vitaminkomplex som hjälper hudens förnyelseprocess och
    motverkar märken efter finnar.
  • Verkar förebyggande mot nya utbrott.

Recension:

Produkten som är ganska trög i konsistensen kommer ut som en vit pasta ur den praktisk lilla tyben. Väl insmord på hudområdet blir den transparent och inte kladdig.

Produkten gör vad den säger och har till följande dag dämpat rodnad och torkat ut de finnar som fanns dagen innan. Efter upprepad användning märker man även att produkten motverkar uppkomsten av märken/ärr efter finnar. Det känns då otroligt positivt att produkten ej bleker kläder,och därför även kan användas dagtid.

Ett litet mirakel i en tub. Ha alltid i sminkväskan!

Pris: 245 kr

Betyg: 5/5