Etiketter

, , , , , , , , ,

B002263

Beskrivning:

Diamond Oil intense är en koncentrerad leave-in hårvård som stärker för ett mjukare, glansigare hår samtidigt som den skyddar från att håret bryts.

Diamond Oil använder sig av en exklusiv formel av silikonfria håroljor som inkluderar camelina olja, korianderolja, aprikos, olivolja, jojobaolja, kokosnötolja och andra oljor för att stärka håret från insidan-ut. Resultaten är en oöverträffad styrka och glans. Genom Redkens exklusiva Interlock Protein Network och mångfacetterad Shine strong komplex, levererar Diamond Oil en närande blandning av koriander, Camelina och aprikos oljor som riktar sig mot alla skikt i håret för att stärka, förnya och skydda med varje användning.

 

Recension:

Wow, vilken fantastisk doft. Den härhåroljan doftar exklusiv salong eller en dyr parfym. Fantastiskt enligt mig, men troligtvis för mycket för många andra. Doften ligger kvar som en slöja I håret store delen av dagen.

Förpackningen är tung och lyxig I glas, med en pipett för att suga upp och dosera oljan. Just intense hade jag väntat mig skulle kännas fetare och tjockare, men ut kommer en tunn olja, med “dry oil”-kännsla, likt Nuxes berömda olja. Oljan sugs snabbt upp av håret, men den är lätt att överdosera, vilket ger ett flottigt resultat. Så var försiktig trotts den lätta konsistensen.

En lyxig product som känns vårdande, om äninte utredande, och hårtopparna har hållit sig fina längre än vanligt. Aningens dyrare än andra oljor,men kännslan och doften är värd det högre priset om det inte är en extrem utredare man är ute efter.

Pris: 360 kr/100ml

Betyg: 4/5

Annonser