Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Generate-1.ashx

Beskrivning:

Detta är ett mycket drygt och högkoncentrerat schampo med en unik sammansättning av tvätt-tensider som på ett mycket skonsamt sätt rengör både hår och hårbotten på djupet. Den höga koncentrationen av vårdande ingredienser stärker, återfuktar och gör ditt hår följsamt och underbart silkeslent. Schamponera två gånger för bästa resultat. De särskilt utvalda tvätt-tensiderna löddrar varsamt vid första schamponeringen. Andra gången löddrar schampot rikligt och håret rengörs då på djupet. Avsluta alltid med balsam för att sluta hårets fjällskikt och ge maximal näring och återfukta hår och hårbotten.

Ett mycket vårdande, mjukgörande och utredande balsam som ger ditt hår en silkeslen känsla. Den höga koncentrationen av vårdande ingredienser både stärker, återfuktar och mjukgör håret. Var noga med att applicera balsam i hela håret samt hårbotten för maximal vård för både hår och hud.

Recension:

Denna serie testades på personer med ett här med lockar/självfall, precis som serien är avsedd för. Efter ett antal användningar fick håret en fantastisk lyster och lockar som höll ihop likt de var stylade. Testpersonerna såg ut som om de kommit direkt från ett frisörbesök med ett hälsosamt hår. Schampot rengör utan att torka ut, och kan vid första användningen behöva användas två gånger för att få till ett tjockare lödder. Balsamet gör sedan håret silkeslent och lätt att reda ut. De här produkterna rekommenderas varmt till alla med ett grövre, alternativt självlockigt hår, eller extensions.

Doften är fantastisk, men något tung för många.

Pris: 260 kr/st

Betyg: 4,5/5

Annonser