Etiketter

, , , , , , , , , , , , , ,

Generate-2.ashx

Beskrivning:

Ett mycket drygt och högkoncentrerat schampo med en unik sammansättning av tvätt-tensider som på ett mycket skonsamt sätt rengör både hår och hårbotten på djupet. Den höga koncentrationen av vårdande ingredienser stärker, återfuktar samt ger håret spänst och kraft samtidigt som det ger en luftig volym. Schamponera två gånger för bästa resultat. De särskilt utvalda tvätt-tensiderna löddrar varsamt vid första schamponeringen. Andra gången löddrar schampot rikligt och håret rengörs då på djupet. Avsluta alltid med balsam för att sluta hårets fjällskikt och ge maximal näring och återfukta hår och hårbotten.

Ett balsam som innehåller höga koncentrationer av vårdande ingredienser som stärker och återfuktar samt ger håret spänst och kraft samtidigt som det ger ditt hår en luftig volym. Var noga med att applicera balsam i hela håret samt hårbotten för maximal vård för både hår och hud.

Recension:

Fantastisk hårvård för oss med skandinaviskt tunt hår, som fortfarande behöver vård. Många vårdande produkter med stärkande oljor gör det fina håret nedtyngt, vilket resulterar i en fet och platt känsla. Björn Axéns schampo rengör utan att torka ut det fina och skadade håret (passar ven normalt hår) men kan behöva användas två gånger vid första tvätten. Balsamet reder ut, återfuktar och stärker håret utan att tynga ner. Håret lämnas med en nytvättad känsla i minst två dagar med förnyad lyster.

Doften är fantastisk, men något tung för många.

Pris: 260 kr/st

Betyg: 4,5/5

Annonser