Etiketter

, , , , , , ,

lumene-excellent-future-suojaava-ja-korjaava-silmänympärysvoide

Beskrivning:

Senaste rönen mot hudens åldrande! Åldrande och exponering för olika yttre faktorer, som UV-strålning, föroreningar och stress syns på huden. Förutom linjer och andra synliga ålderstecken på huden, finns det osynliga skador under ytan. Den nya, innovativa stamcellsteknologin syftar till att förebygga, fördröja och reparera osynliga skador under hudens yta innan de blir synliga.

Den nya innovativa stamcellsteknologin från hjortron har utvecklats med ensamrätt för LUMENE Oy i samarbete med VTT. Lumene Excellent Future -produkterna innehåller celler odlade ur nordiska hjortron. Produkterna i serien Lumene Excellent Future bidrar till att fördröja och förebygga att osynliga skador under huden blir synliga. Produkterna bidrar även till att reducera linjer som redan uppstått och till att bevara hudens ungdomliga elasticitet. Produkten innehåller inte parabener, doftämnen eller syntetiska färgämnen. Produkterna passar alla hudtyper. Produkten passar särskilt kvinnor 30+ som är bekymrade över ålderstecken och vill prova på de senaste innovationerna inom hudvård. 15 ml.

Recension:

En lätt vit kräm i smidig snygg tub med smal öppning. Silkig konsistens och sjunker snabbt in i huden runt ögonen utan att lämna någon oljighet bakom sig.

Otroligt återfuktande. Hands down den absolut bästa ögonkrämen jag någonsin använt. Alla torrhetslinjer var som bortblåsta redan efter andra appliceringen och huden är mjuk och följsam. Inga problem med makeupen direkt efter applicering.

En produkt jag skulle rekommendera alla som har problem med fina linjer, antingen av ålder eller torrhet och som dessutom har känslig hy.

 

Pris: 269 kr

Betyg: 5/5