Etiketter

, , , , , , ,

pfiche4_1344333436-masque_source_de_nuit

Beskrivning:

So Much To Dew Midninght Mask är en unikt koncentrerad hudvård som nästintill perfekt härmar hudens egen återfuktande hinna. Fantastiskt! Med början från den första natten upplivar den unika formulan huden och lämnar den uppfriskad. 31% mer återfuktning på en timme: omedelbar återfuktning, huden är upplumpad, spänstig och med yngre utseende. Från första nätternas användning anses huden av 40 testpersoner vara: 86,5% mer återfuktad, 94,6% mjukare, 97,3 % mer spänstig vid uppvaknande.

Recension:

Att kalla So Much To Dew Midninght Mask för en mask är helt felaktigt, då produkten är en nattkräm. Man blir dessutom positivt överraskad att det är en väldigt lätt och tunn nattkräm som enkelt sjunker in I huden. Trotts den lätta formulan är detta en ordentlig fukt och lysterinjektion för trött hud. Även inför en speciell utekväll kan man sätta på krämen I ca en timme för en återupplivad hy, full av fukt och lyster. För alla hudtyper utom känslig hy.

En prisvärd askungenprodukt.

EN STOR VARNING: För er med kännslig hy vill jag höja ett varningens finger då vi har bevittnat ordentliga reaktioner efter enbart ett par minuters användning.

Pris: ca 400 kr

Betyg: 4/5