Etiketter

, , , , , , ,

Beskrivning:

Silkesproteiner för ett silkeslent hår, speciellt utvalda plantoljor för ökad flexibilitet och mer lätthanterligt hår. Använt på fuktigt hår reder Serum de soie ut håret, använt på tort hår återfuktar och slätar serumet ut. I alla fallen fungerar det vårdande och skyddande på håret utan att tynga ner. Det här är den perfekta formulan för att ta fram skönheten i ditt hår, oavsett hårtyp, varje dag.

Recension:

Som en vit lotion i pumpflaska med en helt fantastisk doft av bland annat jasmine, används denna produkt på både torrt och fuktigt hår. Produkten fungerar verkligen utredande och vårdande helt utan att tynga ner. För oss med torrare eller grövre hår kan en hårolja innan vara att föredra. Men bara doften och känslan av produkten i sig, både på hud och hår är värd ett köp.

Jag tror tyvärr att denna lilla produkt kommer leda mig in i ett beroende av Lenor Greyl produkter. Den här produkten är ett måste för tunt, fint skandinaviskt hår och för alla med ett fint hår som är skadat av kemisk behandling och värmestyling.

Pris: 298 kr

Betyg: 4/5