Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Beskrivning:

Ponds Cold Cream Cleanser är en rik ansiktsrengöring som djuprengör utan att torka ut din hud. Den milda men effektiva formulan lämnar din hud mjuk och len med en renare känsla.

Den djuprengörande formulan tar bort smuts och makeup, även vattenfast maskara.

Ponds Cold Cream Cleanser har en speciell hopsättning av ingredienser som mjukgör huden medans de rengör så din hud känns mjuk, inte torr och stram.

Använd i din dagliga rengöringsrutin. Stryk på ett generös lager med fingertopparna. Tag bort med bomullstuss eller an varm handduk för en djuprengöring. För extra fräschör, skölj med varmt vatten.

Recension:

Ponds Cold Cream Clenaser är en klassiker med drygt 100 år på nacken och har varit en storfavorit i alla tider. Inte för att den har en speciell innovativ formula, utan för att den fungerar.

Om man frågar en brittisk eller amerikansk äldre kvinna med fantastisk hud utan att hon opererat sig, så brukar hemligheten vara just Ponds. Kylie Minogue svär vid den som en av sina antiageing-hemligheter. Det krävs bara en enkel googling, för att få fram dröser av hyllningar.

Är den så bra och speciell? Ja, Ponds är fantastisk om man vet hur man skall använda den.

Smörj in den torra huden med en dos som skulle motsvara 3 ggr mängden för en vanlig dagkräm, Massera in ordentligt i ca 1 minut, tills det verkligen känns att all smuts och makeup har lossnat från hudytan. Tag efter detta en liten ansiktshandduk som du blöter i VARMT vatten och sedan gnider av ansiktet.

Det tar ett tag att vänja sig vid den efterföljande känslan, och man kan använda lite ansiktsvatten efter.

Jag hävdar att ponds har förändrat min hy, och jag använder endast Ponds Cold Cream Cleanser på kvällen, på morgonen använder jag cleansing water istället.

Skall fungera på allt från acne-hud till åldrad torr hud.

Pris: ca 50-80 kr

Betyg: 5/5

Annonser