Etiketter

, , , , , , , ,

 

Beskrivning:

En proffsprimer som minskar porer och fina linjers synlighet. Applicera den silkiga, lätta primern för ett transparent resultat med minskad synlighet hos porer.

Appliceras antingen innan smink för att fungera som primer, eller klappas på ovanpå makeupen för att matta ner på ett naturligt sätt.

Oljefri.

Recension:

Efter att ha testat den här primern i ett antal dagar är jag starkt imponerad. Jag har så gott som gått igenom hela utbudet av primers på den svenska marknaden och denna variant är by far den bästa enligt mig. Primern i sig är precis som primers brukar vara lite tjockare i konsistensen. Just the POREfessional har en lätt ljusbeige ton. När jag smörjer ut primern på huden ger den ett silkigt resultat, utan att lämna den fetare silkonhinnan jag är van att känna efter applicering av andra primers.

När jag tidigare använt mattande oljefria primers har jag ofta upplevt att huden känns lätt uttorkad innan applicering av makeup. Den känslan slipper jag med the POREfessional.

Huden håller sig sidenmatt hela dagen utan att behöva touchas-up med puder, vilket enbart hänt mig med ganska uttorkande oljefria primers tidigare.

Full pott! the POREfessional är med anledning en av Benfits hjälteprodukter.

Pris: ? (Sephora i Täby C har Benefit)

Betyg: 5/5