Etiketter

, , , , , , , ,

Beskrivning:

Denna bronserande och återfuktande lotion ger huden en fantastisk, naturlig lyster och finish som enkelt tvättas bort med tvål och vatten.

  • Passar alla hudtyper.

Tvätta enkelt bort med tvål och vatten. Undvik läpparna, ögonbrynen och hårlinjer. Undvik även att få på känslig, irriterad hud eller sår. Om du är känslig, testa gärna produkten på ett mindre hudområde och låt verka i 24 timmar innan du smörjer in hela kroppen.

Recension:

En medeltjock mörkbrun gel-kräm i tub.
Jag har tidigare använt liknande produkter jag plockat upp utomlands för att förstärka en solbränna.
Det som är bra med den här typen av produkt är att de ger en transparent färg med lyster som ger ett naturligt intryck, om man vet hur produkten skall hanteras.
Se först och främst till att ha väl återfuktad hy där produkten skall appliceras för att få ett jämnt och fint resultat.
Ha handskar då produkten färgar handflatorna. Var snabb när du smörjer in dig och lämna inte produkt på ett ställe på huden medan du smörjer in på ett annat då produkten färgar och du blir mörkare på det stället.

När produkten väl är på plats ger den ett naturligt resultat med fin lyster, men kan vara aningen svårhanterad för en nybörjare. Därför drar jag av ett halvt poäng för användarovänlighet.
Extra plus för att den går att använda på ganska vinterblek hy för att ge en trovärdig bränna.

Pris: 198 kr

Betyg: 3,5/5

Annonser