Etiketter

, , , , , , , ,

Beskrivning:

Depend GelLack är en ny revolutionerande produkt som är lättare att applicera än ett vanligt nagellack. GelLackytan är extremt hållbar och med en högglans och färgåtergivning som Du aldrig tidigare sett. Ingen filning av nagelytan som kan skada den naturliga nageln krävs före applicering av GelLack. Den naturliga nageln skyddas och förbättras i kvalité under GelLacken. När sista steget i appliceringen av GelLack är gjord är lackytan helt torr och kan vidröras och klarar stötar. Du är ”Ready to Go”!  GelLack passar även utmärkt till tånaglarna där lackresultatet håller längre än på händerna. GelLacken tar Du enkelt bort med Depend GelLack Remover utan att skada den naturliga nagelplattan. Eftersom removern är i gelform är den lätt att applicera.

LED-lampan är med adapter (ej batteri) och timer så att man alltid får rätt ljusstyrka och tid vilket säkerställer ett perfekt GelLackresultat.

Detta StartKit innehåller allt Du behöver för att utföra appliceringen:
1 st Före/Efter Rengöring 35 ml, 1 st GelLack BAS 5 ml, 1 st GelLack TOPP 5 ml, 1 st LED-lampa med adapter, 1 st manikyrpinne, 1 st fil.

Recension:

NY UPPDATTERING:

EFter att ha testat att härd produkten i 60 sekunder istället för  producentens rekommenderade 30 sek, har hållbarheten ökat och lacket sitter nu felfritt i upp till 2 veckor. Vi höjer därför betyget då det inte är produkten utan instruktionerna som brister.

TIDIGARE: Depends GelLack är lättare och går snabbare att applicera än konkurrenternas. Man behöver inte fila innan på nageln, vilket skall ge mindre slitage.
Ett stort plus för detta. Även ett plus för removern som kommer i gel-form och lampan som både går att vinkla för att använda på fötter och även kopplas in i eluttaget.

Nu till minuset. Efter att två testpersoner har använt GelLack från Depend (dessa två har tidigare använt konkurrerande märken av gel-lack) konstaterades att det inte håller i mer än en dryg vecka.
Vilket är betydligt kortare än andra gel-lack vi testat. Chip hade gått i kanterna, på båda personerna hade luftbubblor där lacket släppt på enstaka naglar uppståt osv. Men man får lite vad man betalar för. Depends produkt kostar ca hälften av andra märken på marknaden.

Sitter längre än vanligt lack, men kortare än vissa andra märken.

Lacket är dock lättare att ta bort än vad vi tidigare erfarat, vilket vi tror beror på att man ej använder en primer eller filar på nagelytan.

Pris: Startkit 469 kr, Färgat lack, 69 kr

Betyg: 3,5 NYTT: 4