Etiketter

, , , , ,

Beskrivning:

Schwarzkopf Color Mask har allt en kvinna förväntar sig av en exklusiv hårfärg: enkel applicering, extra mycket vård och en effektiv färgformulering för strålande resultat.
Genom att skaka burken med developern, tillsammans med färgkrämen, får man en permanent hårfärg med samma konsistens som en hårinpackning.

Color Mask, med ingrediensen Amino-Protein-Active, stärker hårets struktur samtidigt som developer-krämen med Straightening Combability Booster gör håret mer lättkammat. Håret blir även märkbart mjukt efter att man färgat det tack vare det medföljande balsamet som innehåller en närande sammansättning av oljor och vitaminer för extra mycket vård. Resultatet blir: underbara, intensiva nyanser med upp till 30 procent mer glans jämfört med ofärgat hår, 100 procent gråhårstäckning och tre gånger mer djupgående vård.

Recension:

Låter er inte luras av namnet eller konsistensen på den här hårfärgen, för den bär inga andra likheter med en hårmask. Man skulle lätt kunna tro att det är en hårinpackning, som vårdar håret samtidigt som den levererar färg. Detta antagande är felaktigt, och produkten är just en vanlig hårfärg som har samma konsistens och förpackning som en  hårinpackning. Nu kan jag berätta för er att detta är otroligt praktiskt, då man får en god kontroll på färgen när den inte droppar, och man smetar i den med handskarna. Jag tycker helt klart att formulan är smidigare än klassiska rinnande hårfärger, och jag lyckades färga håret på morgonen innan jag skulle iväg till jobbet, vilket jag aldrig skulle hinna med en vanlig färg. Snälla, kan inte någon bara komma på ett bra sätt att få den lika vårdande som en inpackning?

Färgen täcker dock väl, men är inte så glansig och vårdande som Schwarzkopf själva påstår. Utan som vilken hårfärg som helst.

Pris: 109 kr

Betyg: 3,5/5