Etiketter

, , , , , , , , ,

Detta intensive serum har vetenskapligen bevisats öka lystern I huden på enbart två veckor.

Det innehåller den högsta dosen av vårt unika anti-ageing-komplex, vilket reducerar intrycket av rynkor och linjer.

Innovativ stamcellsteknologi från växter innehåller lysterökande aktiva flavonider och fungerar den genom att hjälpa hudens skydd mot synligt åldrande.

Ginko är en av naturens mest pålitliga skydd. Stress utifrån kan få fria radikaler att bryta ner hudens elastin och kollagen, vilket ger huden dess unga utseende. Ginkolöven är fyllda med antioxidanter som jobbar för att skydda huden från denna skadliga påverkan, vilket hjälper huden att se ung ut längre.

Våra skönhetsforskare använder aktiva plantextrakt som godkänts av Royal Botanic Gardens, för att ge dig hudvård som bevisats effektiv.

▪                Formulerad utan parabener

▪                Testad på människor

Användning

Använd morgon och kväll efter rengöring.

Massera in I uppåtgående rörelser innan din dag- eller nattkräm.

Färgen kan variera beroende på de naturliga innehållet.

 

Recension:

Herre gud! Hur kan ett serum för en så liten peng ge detta resultat? Produkten testades på hud som var torr och stressad av resande. Efter enbart en kvälls användning märktes skillnad till morgonens tvätt. Det kan jag kalla aktivt och snabbt fungerande.

Den lätta fluiden sjunker snabbt in I huden och efterlämnar en svagt örtig, blommig, fruktig doft. Lämnar huden len och ren utan någon oljig hinna och ger heller inte någon förändrad effekt av dagkrämen, vilket vissa serum kan göra.

Köp köp köp!

 

Pris: ca 120 kr

Betyg: solklart 5/5

Annonser