Etiketter

, , , , , , , , ,

Beskrivning:

Fräsch solkysst lyster och ton för huden! Lumene Sun Radiance Skin Tone Perfector ger huden lyster och framhäver solbrännan. Två ljuvliga, somriga toner. Produkten innehåller fröextrakt från nordiska hjortron som vårdar huden. 30 ml.

Färg 10 Honey Glow (pärlemor): Färgen innehåller ljusreflekterande pigment som förbättrar hudens ton och ger ansiktet en solbrun lyster.

Recension:

Produkten passar både ljusare och mörk hy och kan användas på flera sätt. Antingen blandar men den med sin ansiktskräm eller primer och får en ordentlig lyster som även syns genom foundation. Du kan blanda den i din foundation för att (om du är ljus) få en mer solkysst look eller göra formulan mer ”glowy”. Eller så kan du använda produkten som en highlighter (om du är lite mörkare) på näsryggen och kindbenen. Jag skulle påstå att produkten är för ljus för att använda som bronzer om du inte har väldigt ljus hy.

Har du oljig hy bör du undvika att applicera Honey glow i t-zonen då du lätt endast ser oljigt blank ut.

Lättarbetad gel-kräm formula som är väldigt lätt att få jämn i ansiktet samt blanda med andra produkter. En keeper för sommar-makeuppen.

Pris: 99 kr

Betyg: 4/5

Annonser