Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

Beskrivning:

Ger mjukhet, medgörlighet och fukt till torrt, sprött och grovt hår.

Ge torrt, sprött och grovt hår en intensiv mjukhet. NYA ALL SOFT innehåller avokadoolja, proteiner and aminosyra för utjämnande, konditionerande och återfuktande av håret. Håret känns mjukt, blir medgörligt och blankt.

  • All Soft Shampoo (300 ml) rengör med en rik koncentration av vårdande ämnen och efterlämnar håret mjukt, smidigt och lätt att hantera.
  • All Soft Conditioner (250 ml) mjukgör, vårdar och skyddar håret mot värmeverktyg. Håret blir glansfullt, smidigt och medgörligt.
  • All Soft Heavy Cream (250 ml) är en djupverkande treatment som ger intensiv fuktighet, maximal vård, flexibilitet och glans till håret.

Recension:

Den här serien håller vad den lovar, dock skulle jag rekommendera den till folk med ett skandinaviskt hår I ok skick. Jag själv har just ett sådant hår, lite blekt, lite värmeskadat och med extensions av god kvalité. För mig funkar serien super, vilket den tycks göra på de flesta som inte är I behov av extra utredande eller lite “fetare” produkter. Jag upplever även serien som lätt volymgivande. Håret känns mjukt, fluffigt och lätt efter användning. Det känns som håret gjorde när man var liten och det var nytvättat, samma silkiga luftighet. En extremt bra all-around serie.

Den här serien är även hemligheten bakom Sofi Fahrmans härliga svall.

Pris: från 199 kr

Betyg: 4,5/5

Annonser