Etiketter

, , , , ,

Beskrivning:

Daglig mikroexfoliering. En krämig rengöringstvål med ett rikt lödder som innehåller åtskilliga lyxiga ingredienser.
För kvinnor som föredrar en återfuktad känsla. Passar normal till torr hud och blandhud.

  • Det silkeslena löddret avlägsnar smutsen på huden effektivt.
  • Rengör huden för en slät, mjuk och silkeslen finish.

125 ML

Använd produkten varje morgon som enda produkt och varje kväll som det andra steget i det dubbla rengöringsprogrammet. Ta 2 gram i handflatan och arbeta upp ett lödder med vatten. Stryk ut på fuktad hud med en cirkelrörelse. Skölj noga med ljummet vatten.

Passar: Alla hudtyper

Recension:

Mitt första intryck var underbart. Kanebo Silky Purifying Cleansing Soap lukter gott, rent, klassiskt tvåligt, löddrar upp till ett tjockt skum som glider över huden. Svider tyvärr fruktansvärt i ögonen. Detta intryck höll tyvärr inte i sig.

Nu har inte jag använt den här produkten som steg 2 efter oljan, utan som ensam rengöring. Den tar bort smink och smuts på huden ordentligt, och ärtill sin fördel otroligtdryg, med tanke på priset. Jag tycker produkten är dålig på att få bort ögonsmink. Men nu till mitt stora klagomål, denna product ger exakt den känslan man får i ansiktet efter att ha tvättat det med tvål, uttorkad med en “gnisslig”gummistruktur på huden av övertvättande. Tänk då hur det skulle kännas att använda en förtvätt innan produkten.

Tvätten skall vara för alla hudtyper, men skulle finna den för uttrokande för fet hy till och med.

Betyg: 2/5

Pris: 429 kr

Annonser