Etiketter

, ,

Beskrivning:

Neutrogena Norwegian Formula är en serie hudvårdande produkter från Neutrogena och bygger på en upptäckt i Norge, då en hudläkare upptäckte att fiskare, oväntat nog hade väldigt smidig och mjuk hud på händerna. När han undersökte närmare såg han att detta berodde på oljan som finns i fisk!
Baserat på denna upptäckt skapades en formula som införlivar de fuktgivande och mjukgörande egenskaperna hos fiskolja, men även innehåller glycerin, som omedelbart lugnar och återfuktar. En mycket bra produktserie som passar torr till mycket torr hud!

Norwegian Formula Perfumed Hand Creme är en äkta skönhets-klassiker! Den glycerin-berikade, koncentrerade formulan lindrar torr hud, även under de stängaste förhållandena. Denna närande creme finns både parfymerad och oparfymerad. Gör händerna skönt lena, mjuka och återfuktade!

Recension:

En riktig skönhetsklassiker jag kom i kontakt med för en herrans massa år sedan som en tester i ett amerikanskt skönhetsmagasin. Jag fastande direkt och jublade när jag hittade den handkrämen på apoteket och Åhlens.

Formulan är tjock och halvtransparent,känns otroligt fet när du först smrjer in den på huden, men sjunker in förvånansvärt fort för den konsistens och känsla krämen först ger. Efterlämnar ingen fet hinna, utan silkesmjuka och återfuktade händer. En lifesaver under vinterhalvåret.

Funkar även på torr hud i ansiktet, fötter, armbågar och knän.

Pris: 39 kr

Betyg: 4,5/5