Etiketter

, , ,

Beskrivning:

Detta är en intensivt fuktighetsgivande Alpha Hydroxy mask, idealisk för trött, glåmig, torr eller mogen hud. Papaya och Grapefrukt-extrakt är naturliga exfolierande ingredienser som tillsammans med antioxidanterna Vitamin A & E ger din hud ett uppfriskande, glödande utseende.

Applicera ett tunt lager av denna mask på ren hud, undvik området runt ögonen. Vänta i 20 minuter och skölj sedan av. Rekommenderas att använda 2-3 gånger per vecka.

För kombinations, torr och känslig hy.

Recension:

Efter att ha använt den här masken 2gg i veckan i ungefär en månad tycker jag att det är dags att dela med mig av mina erfarenheter. När man först sätter på masken kan man uppleva att det sticker lite i huden, vilket är ett kännetecken för syra-masker/kemisk peeling. Man lämnar den på i 20 minuter och märker direkt när man sköljer av masken hur mjuk och slät huden blivit. Huden känns renare och har en fin lyster, framför allt efter 2-3 användningar.

Någonting som är irriterande med produkten är att den ”skär” sig lite och att det bildas som ett oljigt lager på toppen, vilket gör att man måste röra om den innan användning, vilket kan bli kletigt.

Det gäller att inte smeta på ett för tunt lager, för då kan masken nästan torka på huden.

Produkten är väldigt prisvärd.

Pris: 248 kr

Betyg: 4/5

Annonser